Екип

В български прогресивни училища създаваме общност от професионалисти. Общност, която непрекъснато учи. Ние създаваме, творим обучителния процес. Основният начин, по който се развиваме като организация, е да осигурим на учители и педагози условия да проектират образователния процес, включително необходимите материали и ресурси, да планират адекватно за нуждите на всяко дете. Условия да рефлектират и критикуват заедно с колегите си. Да разполагат с най-добрата информация и доказани световни практики. Да прилагат иновации, които обаче са подложени на обективната оценка на въздействието.

Отношенията между членовете на общността са пълни с уважение, топлота, грижа, разбиране и подкрепа. Всеки заема важна част от пъзела, който заедно подреждаме в цялост.

 

Екипът – голямото ни богатство

 

Всеки член на екипа вярва, че може да бъде част от промяната, която иска да вижда в образованието. Целта е да се изградят знаещи, уверени и самостоятелни личности, които да могат да взимат решения и да бъдат щастливи с изборите, които правят.

Екипът съчетава по естествен начин различни социални роли в живота на малчуганите – преподавател, организатор, ментор и приятел. Присъединили сме към нашето място хора, които знаят кога да отстъпят крачка назад, но и не се страхуват да “увеличат скоростта”.

Добри и подкрепящи, строги, но справедливи. Усмихнати и весели. И още куп други качества ще забележите в личностите, които ни подкрепят и с които израстваме заедно.

Представяме ви кратки визитки на нашите учители.

Ръководство

заместник-директор
Иван Нейков
Заместник-директор
Лилия Стоилова
Педагогически директор

Учители

Венеата Атанасова
Учител, Английски език
Деница Пенева
Учител, 3. клас
uchitel po izobrazitelno izkustvo v progresivno uchilishte
Десислава Тодорова
Учител по изкуства
Диана Коленцова
Учител, Английски език
Катина Чолакова
Учител, 2.клас
Кристияна Красимирова
Учител, Физическо възпитание и спорт
Людмила Цветкова
Училищен психолог
Мориел Георгиева
Учител по музика
Надежда Кацарова
Учител, 2.клас
medicinska sestra v progresivno uchilishte
Надя Борова
Медицинска сестра
Рая Митева
Учител, Подготвителен клас
Росен Узунов
Учител по драма
Христина Илиева
Учител, 1. клас